MANİSA / SALİHLİ - Kemal Ural Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: seminer

Mrt

Okulumuz 11-12. Sınıf öğrencilerimize Diyetisyen Nazlı Nur Duymaz tarafından Yeşilay haftası kapsamında “Sağlıklı Yaşam” konulu seminer çalışması yapılmıştır.

Mrt

Salihli İlçe Halk Sağlığı uzmanlarından Sehrap Bayın Kaşıkçı tarafından 11 ve 12 sınıf öğrencilerimize bağımlılık konulu seminer verildi.

Mrt

Manisa İl Jamdarma Komutanlığı Narkotik Birimi personelleri tarafından okulumuz velilerine “En İyi Narkotik Polisi; Anne” konulu seminer gerçekleştirildi.

Ock

Salihli Denetimli Serbestlik Müdürlüğünden Psikolog Cem Tığrak , Salihli Adliyesi Mağdur Hizmetleri biriminden Psikolog Ayşe Arıkan ile Psikolog Rabia Yıldırım tarafından sınıf öğretmenlerimize 1. Oturum “Ergenlik Dönemi Gelişim Özellikleri- Risk ve Koruyucu Faktörleri” , 2. Oturumu ise “Suça Sürüklen Çocuklara Yönelik Yaklaşımlar” konulu eğitimlerimizi gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuzda OTMG Kapsamında Proje Hazırlama Süreçleri konulu semineri okulumuz Biyoloji Öğretmeni Mediha Akkoyun Öztürk öğretmenlerimize sundu.

Ara

Okuluz öğretmenlerine yönelik OTMG Kapsamında Çevre Yönetimi ve İklim Değişikliği Seminerimiz gerçekleştirildi.

Ekm

Tübitak bilim söyleşileri kapsamında öğrencilerimize “Dijital Dönüşüm” konulu seminer Manisa Celal Bayar Üniversitesi Mühendislik Bölümü Elektrik Elektronik Mühendisliğinde değerli hocamız Prof. Dr. Sezai Taşkın tarafından 1 Aralık 2023 tarihinde verilecektir. Katılmak isteyen herkesi bekleriz.

Ekm

Bahçeşehir Uğur Eğitim kurumlarından Psikolog Esma Nur Çapraz tarafından 11-12. Sınıf öğrencilerine Sınav Kaygısı, Rehber öğretmen Aslı Hacımusaoğlu tarafından 9-10. Sınıflarımıza Verimli Ders Çalışma Teknikleri konulu seminer gerçekleştirildi.