MANİSA / SALİHLİ - Kemal Ural Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuz 11-12. Sınıf öğrencilerimize Diyetisyen Nazlı Nur Duymaz tarafından Yeşilay haftası kapsamında “Sağlıklı Yaşam” konulu seminer çalışması yapılmıştır.

Mrt

Salihli İlçe Halk Sağlığı uzmanlarından Sehrap Bayın Kaşıkçı tarafından 11 ve 12 sınıf öğrencilerimize bağımlılık konulu seminer verildi.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulünün yıl önümü ve Mehmet Akif konulu hazırlanan program öğretmen öğrencilerle hazırlanan programla sunuldu.

Mrt

Manisa İl Jamdarma Komutanlığı Narkotik Birimi personelleri tarafından okulumuz velilerine “En İyi Narkotik Polisi; Anne” konulu seminer gerçekleştirildi.

Mrt

Salihli Rehberlik Araştırma Merkezi Özel Eğitim Bölümü ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölümü personelleri tarafından okulumuzdaki destek eğitim odası ve rehberlik servisinin işleyişi ile ilgili  Müşavirlik amaçlı kurum ziyareti gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuzda 28 Şubat Sivil Savunma Günü dolayısıyla Personel Tahliye Ve Yangın Tatbikatı Yapıldı.Manisa Büyükşehir İtfaiye Müdürlüğü ekipleri öğrencilerimize yangına müdahale konusunda bilgi verdiler.

Ock

2023-2024 dönem sonu itibariyle okulumuzda lokma hayrı etkinliği yapılmıştır.

Ock

Salihli Denetimli Serbestlik Müdürlüğünden Psikolog Cem Tığrak , Salihli Adliyesi Mağdur Hizmetleri biriminden Psikolog Ayşe Arıkan ile Psikolog Rabia Yıldırım tarafından sınıf öğretmenlerimize 1. Oturum “Ergenlik Dönemi Gelişim Özellikleri- Risk ve Koruyucu Faktörleri” , 2. Oturumu ise “Suça Sürüklen Çocuklara Yönelik Yaklaşımlar” konulu eğitimlerimizi gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuzda OTMG Kapsamında Proje Hazırlama Süreçleri konulu semineri okulumuz Biyoloji Öğretmeni Mediha Akkoyun Öztürk öğretmenlerimize sundu.

Ara

Okuluz öğretmenlerine yönelik OTMG Kapsamında Çevre Yönetimi ve İklim Değişikliği Seminerimiz gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuz öğrencilerine yönelik üniversite tanıtım gezisi düzenlendi.Pamukkale Üniversitesine yapılan bilgilendirme ve tanıtım gezisinde öğrencilerimiz üniversiteyi ve bölümleri yerinde incelediler.

Ekm

Tübitak bilim söyleşileri kapsamında öğrencilerimize “Dijital Dönüşüm” konulu seminer Manisa Celal Bayar Üniversitesi Mühendislik Bölümü Elektrik Elektronik Mühendisliğinde değerli hocamız Prof. Dr. Sezai Taşkın tarafından 1 Aralık 2023 tarihinde verilecektir. Katılmak isteyen herkesi bekleriz.

Kas

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ EGE BÖLGE TEMSİLCİSİ VOLKAN BEY 11-12 sınıflara yönelik seminer düzenledi.

Kas

6-10 Kasım Ataürk Haftası ve 10 Kasım Atatürk'ü Anma günü dolayısıyla okulumuzda  çeşitli etkilikler hazırlandı.Film gösterisi,Atatürk Anı Sınıfı ziyareti ve 10 Kasım Programı etkinliklerine katılan özveri gösteren tüm Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı okulumuzda hazırlanan programla kutlandı.Emeği geçen Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz.