MANİSA / SALİHLİ - Kemal Ural Anadolu Lisesi

Ekm

İlçe Jandarma Komutanlığı Siber Güvenlik konulu bilgilendirme konferansını okulumuz öğrencilerine sundular.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği sene başı genel kurul toplantımızı velilerimizinde katılımıyla yaptık.Okul Aile Birliği yeni yönetimine seçilen velilerimize başarılar dileriz.

Ekm

Bahçeşehir Uğur Eğitim kurumlarından Psikolog Esma Nur Çapraz tarafından 11-12. Sınıf öğrencilerine Sınav Kaygısı, Rehber öğretmen Aslı Hacımusaoğlu tarafından 9-10. Sınıflarımıza Verimli Ders Çalışma Teknikleri konulu seminer gerçekleştirildi.

Ekm

Salihli ilçe jandarma komutanlığı Trafik amirliği tarafından okulumuz 10-11-12. Sınıf öğrencilerine “Trafik Eğitimi ve Güvenlik” konulu seminer gerçekleştirildi.

Ekm

Anadolu Mektebi Yazarları Okuma Projesi kapsamında öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz okulumuz kütüphanesinde buluştular.